Pump - verbeter je Kracht & conditie met Body Pump bij Infinity Fitness!

verbeter je Kracht & conditie met Body Pump bij Infinity Fitness!

Sta op, trek je sportkleding aan en laat je grenzen achter je. Bij Infinity Fitness verwelkomen we je in de wereld van Body Pump, waar kracht en doorzettingsvermogen samenkomen om jou naar ongekende hoogten te brengen. Deze groepsles is niet zomaar een workout; het is een reis naar een sterker, gezonder en zelfverzekerder jij.

Wat is Pump?

Body Pump is een intensieve groepsles die draait om gewichtstraining op muziek. Onze getalenteerde instructors leiden je door een reeks oefeningen die verschillende spiergroepen aanpakken. Met behulp van een stang en verstelbare gewichten, zul je oefeningen uitvoeren zoals squats, lunges, deadlifts, en presses. De muziek geeft de workout ritme en energie, wat zorgt voor een meeslepende en motiverende ervaring.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een Body Pump les werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen terwijl je je spieren vormgeeft en versterkt. De instructor zal je begeleiden om de juiste vorm en techniek te behouden, zodat je de meeste voordelen uit elke oefening haalt. Het tempo kan variëren, maar we beloven je dat je altijd uitgedaagd zult worden.

Waar en wanneer

Someren
dinsdag 19:00 uur
woensdag 08:45 uur
Asten
maandag 19:00 uur
zondag 10:00 uur