Live groepslessen

Bij Infinity Fitness zijn er veel verschillende groepslessen zodat er altijd wel een leuke les voor jou bij zit. Je kunt kiezen uit de diverse freestyle lessen en lessen van het LesMills workout programma.
Het grote voordeel van groepslessen is natuurlijk dat het gezellig is, want je gaat in een groep trainen samen met een enthousiaste en professionele coach. De lessen zijn uitdagend maar geen paniek, iedereen kan meedoen!

Lesrooster

Op feestdagen en tijdens bepaalde evenementen zijn er geen groepslessen. Informeer hiervoor in de sportschool.

SOMEREN

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
9:00 Circuit Training Circuit Training Circuit Training
10:30 HIIT
10:45 Core
15:30 Jeugd Fitness
19:00 Booty Camp / BBB HIIT HIIT
19:45 Core Core Core
20:00 HIIT
20:45 Core

ASTEN

MIERLO-HOUT

 • Age Fit

  Een les waar geen leeftijd aan hangt, maar een gevoel! Een leuke, gezellige groepsles waar spieroefeningen en low impact cardio worden gecombineerd door middel van verschillende workouts.

  1 uur

 • Booty Camp / BBB

  In deze drie kwartier durende les hebben we extra aandacht voor de buik, billen en benen.

  45 minuten

 • Bootcamp

  Een uitdagende en gezellige training in de frisse lucht. Elke les is anders en de locaties zijn afwisselend. Wil je op de hoogte blijven waar de volgende bootcamps zijn? volg dan de Infinity Bootcamp pagina.

  1 uur

 • Box Fit

  Boksfit is een eenvoudig te volgen, intensieve cardio/kracht workout, met inspiratie en techniek vanuit het boksen. Het is een 'zero contact'-trainingsvorm waarbij alleen een bokszak wordt gebruikt. De les is geschikt voor mensen die hun conditie willen verbeteren en vet willen verbranden.

  Voor een proefles zijn bokshandschoenen beschikbaar maar verder dient iedereen, in verband met hygiëne, wel zijn eigen bokshandschoenen mee te nemen.

  1 uur

 • Circuittraining

  Circuittraining is een full body workout die je in een circuitvorm doet. In een kleine groep ga je aan de slag met verschillende oefeningen voor het gehele lichaam. De oefeningen zijn zowel conditioneel als krachtopbouwend. Aan het einde van de les werken we nog aan de core/buik! De les is toegankelijk voor alle niveaus.

  45 minuten

 • Core

  Bij een aantal lessen is het laatste kwartier speciaal voor je buikspieren. Hier leggen we de focus op je buikspieren door verschillende oefeningen met muziek als ondersteuning. Als je niet hebt deelgenomen aan de groepsles kun je alsnog aansluiten aan het buikspierkwartier.

  15 minuten

 • Challenge

  Durf jij de uitdaging aan? Tijdens de effectieve en functionele Challenge training ga je op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werk om je fitheid te verhogen. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze workout zorgen voor een snel resultaat.

  30 minuten

 • Cycle

  Indoor spinning voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding.

  1 uur

 • Pump

  Pump is de barbell les die je hele lichaam versterkt. De zwaarte van de gewichten pas je aan op jouw wensen, je maakt veel herhalingen. Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Elke spiergroep komt aan bod; benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik. En de muziek geeft je net dat extra stukje power!

  1 uur

 • Balance

  Balance is een les met bewegingen uit yoga, pilates en thai chi. De juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning. De oefeningen hebben als doel de spieren sterker en flexibeler te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Na de les voel je je rustig en relaxt!

  1 uur

 • Combi Fit

  Deze les start met een interval training waarbij de hartslag flink omhoog gaat, met behulp van het eigen lichaam gewicht. Daarna worden krachtoefeningen gedaan met behulp van lichtgewicht dumbells, enkelgewichtjes, elastieken, bosuball. Ideaal om de ‘probleemzones’ aan te pakken! De les wordt afgesloten met een het trainen van de buikspieren.

  1 uur

 • Freestyle Step

  Bij deze dynamische les werk je aan je conditie met gebruik van een step, een (in hoogte verstelbaar) bankje waar op- en afgestapt wordt. Hierdoor worden de been- en bilspieren aangepakt.

  45 minuten

 • HIIT

  HIIT staat voor high intensity interval training. Oftewel een 30 minuten durende les met een hoge intensiteit interval training. De les heeft een zeer positieve invloed op de vetverbranding. Je pusht jezelf in een korte tijd tot het uiterste en hierdoor moeten al je spieren, inclusief je hart, harder werken. Ideaal om je conditie te verbeteren!

  30 minuten

 • Impulse Zone

  Deze training is voor iedereen en elk niveau toegankelijk. De training wordt in de fitnesszaal gegeven aan het functionele trainingsrek. In kleine groepen verbeter je jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit.

  30 minuten

 • Infinity Dance

  Een toegankelijke les voor iedereen die altijd eens graag wilde leren dansen. Verschillende dansstijlen komen aan bod (hiphop, streetdance, latin, pop). Stap voor stap krijg je een routine aangeleerd zodat aan het eind van elke les iedereen (met een glimlach) de sterren van de hemel danst.

  45 minuten

 • Jeugdfitness

  Ook voor de kleine sportievelingen onder ons hebben we een aantal mogelijkheden. Denk aan dansles, boksfit en circuittraining/fitness. Deze lessen worden op verschillende tijdstippen en locaties aangeboden. Tevens bieden wij hiervoor een goedkoper abonnement aan. Vraag per email, telefoon (Contact) of aan de balie naar meer informatie. De leeftijd is afhankelijk per les.

  1 uur

 • Streetdance Kids (5 tot 12 jaar)

  Op een leuke en speelse manier wordt er kennis gemaakt met verschillende soorten dansstijlen (hiphop, streetdance, latin & pop). Op de laatste muziek wordt er elke week (samen) gewerkt aan nieuwe dance moves. Naast bewegen staan plezier, respect en zelfvertrouwen centraal in deze les.

  1 uur

 • XCO

  Tijdens deze workout train je je hele lichaam. Conditie, spieren en je verbrandt calorieën. De training is op leuke muziek dus de tijd is zo voorbij. De XCO-trainer is een buis gevuld met grit. Doordat het grit heen en weer beweegt in het buisje krijgen de spieren meer belasting. Het resultaat is meer spierkracht en een fitter lichaam.

  45 minuten

 • Zumba

  Zumba is Colombiaans-Spaans voor snel bewegen en lol hebben! Juist dat is het doel van deze exotistische les. We doen aerobics gebaseerd op verschillende Latin-dansstijlen (zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia).

  1 uur

 • Strong by Zumba

  Loop een zumba-les binnen en je verwacht een tal van salsastapjes tegen te komen. Maar burpees? Niet zo veel. Daar komt verandering met Strong by Zumba! STRONG by Zumba combineert je eigen lichaamsgewicht, spierconditie, cardio en plyometrische trainingsbewegingen gesynchroniseerd met muziek die speciaal is ontworpen om elke beweging te evenaren. Elke squat, elke lunge, elke burpee wordt gedreven door de muziek, en helpt je om die laatste rep te bereiken, en misschien zelfs nog eens vijf. Deze les heeft dus niets met Zumba zelf te maken!

  1 uur