Inschrijven

Bij Infinity Fitness houden we het graag lekker makkelijk. Daarom zijn al onze abonnementen “all-in one”. Dat is dus onbeperkt: Fitness, Groepslessen, Bootcamps en Cross-challenge in al onze vestegingen voor een vaste prijs. Het enige waar je nog uit hoeft te kiezen is welke sportschoenen je aan trekt.

Inschrijven via Facebook

Was je al eerder lid?

Leuk dat je terug komt! Je hoeft je niet in te schrijven online, kom naar de sportschool want daar wacht een speciale aanbieding voor je.


Stap 1 - Kies je abonnement *

Stap 2 - Kies een clubfoto *


kies Facebook profielfoto
Maak een webcam-foto
Upload een foto

Stap 3 - vul je gegevens in

Stap 4 - je betaalgegevens

Door de keuze voor deze betaalwijze geeft u toestemming aan Infinity Fitness doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens Infinity Fitness lidmaatschap en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Infinity Fitness. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  • Infinity Fitness
  • Wilhelminaplein 29a
  • 5711 EL Someren
  • Nederland
  • Incassant ID: NL12RABO0184345138
  • Kenmerk Machtiging: (uw Infinity Fitness administratienummer)

Stap 5 - afronden

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de huisregels en de algemene voorwaarden. Tevens ga je akkoord met de automatische incasso en machtig je Infinity Fitness om de verschuldigde bedragen van je bankrekening af te schrijven.