Infinity fitness asten 11

WAAROM KIES JE VOOR INFINITY FITNESS

Met het meest uitgebreide fitness aanbod uit de omgeving wat ook nog eens 24/7 geopend is wie wil dat nou niet! De gezellige en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt, wij gaan jou helpen met het behalen van je doelen. Wil jij toch liever samen sporten? Met een aanbod van ongeveer 50 groepslessen per week zorgen we er ook voor dat jij daarin de beste keuze hebt om jezelf uit te dagen.
Wanneer mogen we jou verwelkomen?

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding op maat. Er is altijd een gekwalificeerde fitness coach aanwezig. We hebben professioneel apparatuur, voldoende gewichten en een grote diversiteit aan kracht en cardio toestellen.

ONBEPERKT SPORTEN OP TWEE LOCATIES

Sporten bij Infinity Fitness is altijd voordelig! Kies voor een abonnement en je kunt zoveel sporten als je wilt. Wil je liever niet vast zitten aan een abonnement, kies dan voor 'Infinity Freedom' en betaal alleen voor de keren dat je gaat sporten (verkrijgbaar aan de balie). Of je nu in Someren of Asten wil sporten dat maakt niet uit, als lid mag je op alle locaties sporten!

24H SYSTEEM, NO DAYS OFF!

Infinity Fitness is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend om ervoor te zorgen dat jij altijd kunt sporten wanneer het jou uitkomt. Wil jij dit ook? kom langs in de sportschool en vraag naar de voorwaarden.

24h

geopend

twee

Locaties

Abcefd9f 0aee 4345 9ea7 1f1457af25b3

Asten

Ons prachtig hoog pand waarbij we veel lichtinval van buitenaf hebben zorgt ervoor dat jij een ruime sportomgeving hebt. Het meest uitgebreide aanbod aan kracht en cardio apparatuur in combinatie met 2 grote zalen vol met groepslessen onderscheiden we ons als het compleetste centrum uit de omgeving. Bij mooi weer zijn onze overhead deuren naar buiten geopend, kortom een compleet centrum met ruimtelijk gevoel! Deze locatie is ook 24/7 geopend.

2023 07 12 INFINITY SOMEREN 0048

Someren

Je kunt ons niet missen, het pand aan de witvrouwenbergweg heeft de uitstraling die het binnen ook waar maakt. Dit multifunctioneel pand is voorzien van een gekoelde fitness ruimte in de zomer en ook de groepsles ruimtes hebben zijn eigen airco om jou de beste sportbeleving te geven. Kom gerust binnen in onze ontvangstruimte waarna wij jou alle voordelen van deze locatie vertellen! Deze locatie is ook 24/7 geopend.