Fitness instructor Roby

Je ziet hem veel en ook weinig, Roby zorgt ervoor dat iedereen klaar staat om onze sporters te helpen en alles wat erbij komt kijken om Infinity fitness te laten groeien.

Fitness instructor Leo
Leo

Leo is de man die altijd vrolijk is en iedereen motiveert in de gym! Leo geeft groepslessen zoals Boksfit, Bodypump en veel meer, daarnaast is Leo personal trainer waarbij hij het beste uit jou naar boven gaat halen.
Hij is voornamelijk te vinden in Asten.

Fitness instructor Jacco

Jacco is de kracht van Someren, heb jij een vraag of ben jij zoekend naar die specifieke oefening? Hij weet het en zal je deze maar al te graag uitleggen en zelfs verwerken in een op maat gemaakt schema.
Hij is voornamelijk te vinden in Someren in de middag en avond.

Fitness instructor Madike

Madike is het luisterend oor in Someren, ben je klaar met praten dan zal ze jou voorzien van een uitdagende training zodat jij voldaan naar huis gaat!
Motiverend en gezelligheid in 1 vind je voornamelijk in de ochtend in Someren.

Fitness instructor Sheila

Zie je iemand van links naar rechts springen? Sheila houdt niet van stilstaan of zitten maar zal altijd tijd maken voor een praatje.
Heb jij vragen over de Milon Cirkel dan ben je bij de juiste persoon!
Deze altijd vrolijke en enthousiaste vrouw is voornamelijk te vinden in Asten

Fitness instructor Fabiënne

Sterk en schattig bij elkaar is een combi die bij Fabiënne hoort. Zoek jij een uitdaging in de fitness of heb jij specifieke vragen over fitness of voeding dan staat ze klaar om jou te helpen! Fabiënne geeft groepslessen, personal training en helpt jou graag op weg met het maken van de juiste supplement keuzes.
Je kunt haar voornamelijk vinden in Asten

Fitness instructor Stefan

Stefan combineert zijn kracht en gezelligheid 2 dagen per week bij Infinity fitness Asten maar is dagelijks terug te vinden in de fitness door zijn eigen fanatieke levensstijl. Wil jij meer weten over krachtsport, powerlift of fitness oefeningen dan staat Stefan voor jou klaar. Zoek jij net die extra motivatie of gezelligheid, dan is hij helemaal van de partij om jou te ondersteunen.

Fitness instructor Leida

Zoek jij motivatie? Leida staat altijd aan en zorgt ervoor dat jij net dat beetje extra uit jezelf gaat halen. Deze gezelligheid hoor en zie je het meeste in Asten.

Fitness instructor Teun

Waar Teun is is het gezellig, hij is niet weg te slaan als het gaat om sterke verhalen! Teun geeft Age fit lessen maar als het moet geeft hij zelfs de Booty les zonder problemen. Hij motiveert, corrigeert en helpt altijd waar hij kan.
Teun kun je zowel in Asten als in Someren vinden.

Fitness instructor Jesse

Jesse zoekt uitdaging, deze fanatieke sporter en gemotiveerde instructeur zet zijn doelen en zal daar door weer en wind naartoe werken. Jesse geeft verschillende lessen en is de rust zelf, motiveert jou waar nodig maar houdt ook zeker van een gezellig gesprek over F1.
Jesse kun je voornamelijk vinden in Someren.

Fitness instructor Beau

Rust, fanatiek en ook gezellig is wat Beau in zich heeft. Als sporter wilde hij graag andere sporters gaan helpen met het behalen van hun doelen en heeft zich met zijn leuke woorden toch binnen weten te praten binnen ons enthousiaste team van Infinity Fitness!
Beau ondersteund jou en ons in de avond uren en in het weekend voornamelijk in Someren,