PAUZEREN

Door omstandigheden wil je graag je abonnement op pauze zetten, wij vinden het vervelend dat iemand tijdelijk zijn/haar doelen uit moet stellen door een blessure of andere redenen. Heb je al eens aan onze trainers gevraagd of er niet toch een mogelijkheid is om verder te kunnen gaan zodat je er niet volledig uit ligt? Dit kan door te mailen naar afmelden@infinityfitness.nl of via contactformulier.

Wij wensen je vast een spoedig herstel/terugkeer bij ons in de sportschool.


BEËINDIGEN

Helaas sta je op het punt om te stoppen met sporten bij Infinity Fitness, dit vinden wij natuurlijk jammer om te horen. Kunnen wij iets voor jou betekenen om je van gedachten te doen veranderen? Stuur dan een mail naar afmelden@infinityfitness.nl met daarin jouw vraag, klacht of wens.

Betaal je maandelijks maar maak je er te weinig gebruik van? Vraag dan naar onze strippenkaart, deze kost €60,- en is onbeperkt geldig. Op het moment dat je na deze opzegging weer wilt beginnen met sporten bij Infinity Fitness krijg je van ons een maandelijks opzegbaar abonnement voor het laagste maandelijks tarief met 1 maand opzegtermijn.

Ben je nog steeds overtuigd om te stoppen? Vul dan het onderstaande formulier in zodat wij hiermee aan de slag kunnen.

Pauzeren of beëindigen?

Na het invullen van deze aanvraag nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op of dat de aanvraag goedgekeurd is.
Geen reactie binnen 5 werkdagen? Neem gerust contact met ons op via afmelden@infinityfitness.nl of via ons contactformulier.Let op, het indienen van dit formulier betekent niet dat de beëindiging onmiddellijk plaatsvindt; dit is afhankelijk van factoren zoals contractduur en opzegtermijn. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor meer informatie. Als je binnen 5 werkdagen geen bevestiging hebt ontvangen, laat het ons dan weten. Zonder een bewijs van opzegging kunnen we de uitschrijving niet verwerken, en blijven alle verplichtingen volgens de algemene voorwaarden van kracht.